Home Make Up Make-up Studio - Face It Cream Foundation

Make-up Studio – Face It Cream Foundation

- Advertisement -

[DUTCH]
– De Make-up Studio visagist laat in deze video het gebruik van de Face It Cream Foundation en de Face It Cream Foundation Light zien.
– Als basis heeft de visagist gekozen voor de Pre Base. Deze verzorgende moisturizer biedt optimale bescherming tegen licht en zon en kan tevens worden vermengd met de foundation voor een transparanter resultaat.
– Bij deze foundation heeft de visagist gekozen voor de vloeibare Neutralizer in de kleur Mint om de lichtroze verkleuringen van de huid optimaal te camoufleren.
– De visagist brengt wat van de Neutralizer Mint aan op de hand en gebruikt dan het Camouflagepenseel om het product aan te brengen. Met dit penseel kom je overal goed bij, zoals bij de neusvleugels.
– De Face It Cream Foundation wordt aangebracht met de Perfect Blending Sponge. Dankzij de speciale vorm van deze spons kun je de foundation gelijkmatig over het hele gezicht aanbrengen. Met de spitse punt kom je zelfs tot in de kleine hoekjes. Deze non-latex spons is eenvoudig te reinigen.
– De Face It Cream Foundation is een professionele, semi-dekkende tot dekkende foundation voor de vrouw die de hele dag verzekerd wil zijn van een perfecte en stralende huid. Dankzij de anti-septische en dekkende werking is de Face It Cream Foundation zeer geschikt voor de gevoelige couperose huid of voor het camoufleren van wijnvlekken.
– Om de Face It Cream Foundation te fixeren, is afpoederen noodzakelijk. Doe dit bijvoorbeeld met de Translucent Powder Extra Fine. In deze video zie je hoe de visagist de poeder aanbrengt met de Powder Puff en overtollig poeder van het gezicht haalt met het Poederpenseel. Bij een wat drogere huid is afpoederen met het Poederpenseel voldoende.
– Om de natuurlijke glans van de huid weer terug te brengen en voor ultieme fixatie gebruikt de visagist de Fix It.
– Dep het gezicht na het aanbrengen voorzichtig droog met een tissue.
– Met de Face It Cream Foundation ben je de hele dag verzekerd van een perfecte en stralende huid!

[ENGLISH]
– The Make-up Studio make-up artist shows you the use of the Face It Cream Foundation and the Face It Cream Foundation Light.
– The Pre Base is used as a base. This moisturizer protects your skin from sun light and can also be blended with the foundation for a transparent result.
– In combination with the Face It foundation the make-up artist has chosen the liquid Neutralizer Mint to neutralise the light pink decolorisations of the skin in the best way.
– The make-up artist applies some Neutralizer Mint onto her hand and applies the product with the Camouflage Brush. This brush even reaches difficult areas such as the nostrils.
– The Face It Cream Foundation is applied with the Perfect Blending Sponge. Thanks to the special shape the foundation can be divided evenly over the face. Moreover, the pointed tip makes it possible to reach the small areas of the face. The non-latex sponge is easy to clean.
– The Face It Cream Foundation is a professional foundation available in two types: covering and semi covering. Ideal for women that are looking for a perfect and radiating skin all day long. The anti septic formula makes the Face It Cream Foundation extremely suitable for sensitive rosacea skin or other dermalogical purposes.
– For fixation the Face It Cream Foundation needs to be powdered, for example with the Translucent Powder Extra Fine. In this video the make-up artist applies the powder with the Powder Puff and uses the Powder Brush to remove redundant powder off the face. For dry skin use the Powder Brush instead of the Powder Puff for the application of the powder.
– To give your skin its natural glow and for ultimate fixation of the foundation the make-up artist uses the Fix It.
– Afterward applying the Fix It gently pad the face with a tissue.
– The Face It Cream Foundation ensures a perfect and radiating skin all day long!

source

- Advertisement -beauty equipment
- Advertisement -Microcurrent Machine For Sale

Stay Connected

Must Read

- Advertisement -saint kitts nevis citizenship

Related News

- Advertisement -