Home Make Up Två vägar samma mål: Makeupartist

Två vägar samma mål: Makeupartist

- Advertisement -

Vill du jobba som makeupartist? Se hur Linda Hallberg och Fazli Krasniqi tog två olika vägar till drömjobbet.

ORKA PLUGGA är en satsning på studieteknik från UR. Här hittar du tips på strategier och metoder som hjälper dig att träna minnet, förenkla läsningen, felsöka i matten och förstå kunskapskraven. Här hittar du också tips på olika pluggvanor som gör det lättare att komma igång och planera tiden när du ska plugga.

Många av tipsen går att använda i flera ämnen, både i och utanför skolan, så testa dig fram och se vilka du gillar bäst. Och kom ihåg – det handlar inte om talang, utan om att hitta bra strategier som passar just dig!

source

- Advertisement -beauty equipment
- Advertisement -Microcurrent Machine For Sale

Stay Connected

Must Read

- Advertisement -saint kitts nevis citizenship

Related News

- Advertisement -